29 Mar, 2024

Έντυπα

Ηλεκτρονική

Γραμματεία

(ΑΙΤΗΣΕΙΣ για Βεβαίωση Φοίτησης, Βεβαίωση για Στρατολογική χρήση και Ατομικό Δελτίο Καταρτιζόμενου)

ΠΑΡΑΤΑΣΗ Υποβολής Αιτήσεων Καταρτιζομένων για το Φθινοπωρινό 2017Β

bullhornXSmall

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

για ΠΑΡΑΤΑΣΗ Υποβολής Αιτήσεων Καταρτιζομένων για το Φθινοπωρινό 2017Β

Παρακάτω η ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων:

 

 

Ανακοίνωση για τις εγγραφές στα Δημόσια Ι.Ε.Κ.

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνει τα παρακάτω:

Την τελευταία εβδομάδα, πλήθος δημοσιευμάτων και αναφορών στο διαδίκτυο επικρίνουν τον σχεδιασμό που υλοποιεί το ΥΠΠΕΘ για την έγκαιρη και συντονισμένη έναρξη όλων των εκπαιδευτικών δομών της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, σημαντικό ρόλο στην οποία διαδραματίζουν τα Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.Ι.Ε.Κ.). Όλες αυτές οι ανακριβείς -είτε από πρόθεση είτε από αφέλεια- αναφορές στηρίζονται στις «αντικειμενικές» προβλέψεις των γραφόντων πως οι ηλεκτρονικές αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο πληροφοριακό σύστημα για τα Δημόσια Ι.Ε.Κ. θα είναι ελάχιστες επειδή τάχα δεν έχουν προλάβει να ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι-ες.

Η γλώσσα των αριθμών έρχεται να τους διαψεύσει περίτρανα καθώς ο αριθμός των αιτούντων σήμερα το πρωί, λίγες ώρες πριν την εκπνοή της προθεσμίας, ξεπερνά τις 23.000, αριθμός που είναι μεγαλύτερος από τον μέσο όρο της τελευταίας τριετίας.

Παρόλα αυτά, επιθυμώντας να εξαλείψουμε και την παραμικρή πιθανότητα αποκλεισμού κάποιου πολίτη που επιθυμεί να κάνει αίτηση, παρατείνεται η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή ηλεκτρονικής αίτησης, μέχρι τη Δευτέρα 4-9-2017, ώρα 12.00 το μεσημέρι.

 

 

Επικοινωνία

  ΔΙΕΚ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ
      Τ.Κ. 62300 ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ
      ΠΑΛΛΑΤΙΔΗ 6
 Τηλ.: 2323025341 - Fax: 2323028892

 

Ιστοσελίδα: http://iek-sidir.ser.sch.gr
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 schgr

 

ekp dia biou mathisi

Νέο Ωράριο

Από 1 Σεπτεμβρίου 2021 το ωράριο είναι χειμερινό, οι ώρες εξυπηρέτησης του κοινού θα είναι καθημερινά από τις 14:00 μέχρι και τις 18:00.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 23230-25341

e-class

moodle

QR elearning mikro

Πιστοποίηση

 

Πληροφορίες για την πιστοποίηση μπορείτε να αντλείτε από την ιστοσελίδα του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π..Ε.Π.). Κάντε κλίκ εδώ

Σύνδεσμοι

new minedu logo

1

inedivim

eoppep

2bathmia

pe-serron

periferiaki

sde

Επισκέψεις

Σήμερα7
Χθες9
Την εβδομάδα56
Τον μήνα313
Συνολικά96004

Who Is Online
Guests : 8 guests online Members : No members online